Beszéljünk az első benyomásainkról .

Beszéljünk az első benyomásainkról .
Részletek az Acoustic Zen termékekről
"Öreg ember vagyok, csaknem 80 éves. Már 55 éve hallgatok rendszeresen zenét, koncertekre járok, de otthon is szól a zene. Brazíliában és Portugáliában rendszeresen jelennek meg írásaim az audió szaksajtóban, s így gyakran alkottam véleményt az elektronikus hangreprodukcióról, Többek között az is állítottam, hogy a koncertterem és az otthoni zenei reprodukció között lehetnek párhuzamosságok, ezek közül némelyik párhuzamos igen közel kerülhet a másikához, de sohasem érik el egymást.
Ez jól mutatja a kételyeimet. Meg kell ugyanakkor vallanom azt is, hogy az Acoustic Zen kábelei oly mértékben feljavították a zenét reprodukáló eszközeim hangminőségét, hogy ma már úgy gondolom, a párhuzamosok mégiscsak találkozhatnak! Köszönöm!"

Holbein Menezes
Audio Connection Ltd.

"Igen, miután elbűvölt a Matrix Reference csodálatos középtartománya, igencsak magas elvárásaim voltak a Harmonic Tech. Pro Silway termékkel kapcsolatban. Haloványan szólt, élettelennek tűnt a meghallgatás során, mintha egy alul-táplált Calvin Klein modellt hasonlítanánk össze Cindy Crawforddal, amikor a legjobb formájában volt.
HAGYJAD, HADD MUTASSA AZ ACOUSTIC ZEN AZ UTAT A ZENEI NIRVÁNÁHOZ! Teljesen elégedett vagyok ezzel a kábellel, hiszen jelentősen javítja a tökéletesség illúzióját, de nem csökkenti a hangzás minőségét. Eredményeként a Matrix Reference olyan csendesen szólaltatja meg a tiszta zenét, mintha semmi se lenne a jel útjában.
Ennél nagyobb dicséretet nem is mondhatnék. Az Acustic Zen termékei tényleg a legjobb döntésnek számítanak!"

Részlet az "Audio Web" beszámolójából

"Hihetetlen javulást éreztem a rendszeremben az Acoustic Zen Krakatoa hálózati kábelének csatlakoztatása után. Ez adta az okot arra, hogy a Silver Reference szimmetrikus összekötő kábeleket is kipróbáljam. Ezek az összekötő kábelek a zene legapróbb részleteit is tökéletesen feltárják. Igen részletező, de nem hangsúlyozott zenei reprodukciót kapunk. Igen semle-ges. OLYAN, MINT HA ÉLŐ ELŐADÁST HALLGATNÉK."

Részlet az AudioReview.com beszámolójából

Sohasem tapasztaltam eddig drámai változást a rendszeremben, ha csak kábeleket cseréltem. Mindaddig, amíg az Acoustic Zen kábeleit nem csatlakoztattam! Egyszerűen magasabb szintre emelték a rendszeremet. Tízszeresére nőtt a felbontás és a transzparencia, előkerül-tek a zene apró részletei is, természetessé, de nem analitikussá vált, olyan, mintha a képembe muzsikáltak volna a zenészek. A legna-gyobb javulást azonban nem tudom szavakkal leírni. VALAMI OLYASMIT CSINÁL, AMELYET AZ AUDIO KIFEJEZÉSEKET HASZ-NÁLVA EGYSZERŰEN LEHETETLEN SZAVBAKBA ÖNTENI. ÉLETRE KELTEK A ZENÉSZEK A SZOBÁBAMBAN."

Részlet a "SoundStageLive.com beszámolójából

"Arról beszéltünk, hogy HALLJUK A FA HANGJÁT, AZ ÜREGES TESTÉT, A CSELLÓ, A HEGEDŰ, AZ AKUSZTIKUS GITÁR MELEG, GAZDAG, SZERVES HANGJÁT. Szeretem, amit ezek a kábelek csinálnak: FA HANGJUK VAN! Tökéletes a hang időzítése és megszólalása. Nagyon, nagyon szépen szólnak! Nem hallok elszíneződést, egyik hangot sem emeli egy oktávval feljebb a másik rovására. Három szobával arréb is jól hallom, mennyit javult tőlük a rendszerem!"

A. Pearce beszámolója, NBSOl

"Az Acoustic Zen SATORI hangszórókábele azonnal elbűvölt a koherenciájával, a zeneiségével. Tökéletesen szól vele a zene, felold, megpihentet.tökéletes a színpadképe, teret ad a hangszereknek és nem tolja őket az előtérbe.
TÖKÉLETESEN FELRAJZOLJA A KÖRNYZETET és a felvételi stúdió terét. Néhány nap múlva újabb meglepetést szerzett a Satori kábel (minél tovább használom, annál dinamikusabban szól). Mindegy, milyen nehéz zenét hallgatok, a kábel tudja a dolgát!
Nemrégiben meghallgathattam a FIM hangszórókábelt és azt kell hogy mondjam, nem cserélném le vele az Acoustic Zen kábelét! A FIM hihetetlenül semleges, tökéletes mélyhangokkal, dinamikával és térrel, de a hangja túl meleg, túl érzelemdús a fülemnek, a hang kissé tömörebb, nem olyan levegős, mint a Satori hangja és egyáltalán nem is olyan dinamikus, mint az Acoustic Zen kábelé.
A legfontosabb, hogy hiányzik a FIM kábelből az a meggyőző zeneiség, amit a sokkal olcsóbb Satori tökéletesen ad. Ritkán szoktam túlzó megállapításokat tenni, különösen, ha olcsó termékeket tesztelek, DE A SATORI KÁBEL TÉNYLEG EGY FŐNYEREMÉNY! Ezzel be is fejeztem a hangszóró kábel keresést, vele sokkal jobban tudom élvezni a zenét, mint bármikor korábban és még csak egy vagyont sem kellett áldoznom érte!"

R. Wood beszámolója, NBSOl
<< vissza