AMIT A CARY AUDIO CÉGRŐL TUDNIA ÉRDEMES

AMIT A CARY AUDIO CÉGRŐL TUDNIA ÉRDEMES
A Cary Audio cég 1989-ben jött létre azzal a céllal, hogy a lehető legjobb minőségű elektroncsöves készülékeket tervezze meg és gyártsa, új ötletekkel és technikai megoldásokkal gazdagítsa ezt a sok évtizedes múltra visszatekintő iparágat. A konzervált zene pontos és élethű megszólaltatása terén végzett tevékenységünket a szakma és a szaksajtó világszerte számos díjjal és nagyszerű eredményt hozó teszttel ismerte el, de a legnagyobb elismerést a vásárlóinktól kapott pozitív visszajelzések jelentették és jelentik. Tevékenységünket mindig is az a tudat ösztönözte, hogy nem csak egyszerű szórakoztatóelektronikai készüléket gyártunk és értékesítünk, hanem eszközt adunk a vásárlóinknak ahhoz, hogy a lehető legmagasabb szinten élvezhessék a zenét és a mozizást.
Sok éves kutatási és fejlesztési tevékenység eredményeként a Cary Audio a zene valósághű megszólaltatására alkalmas eszközök mellett digitális házimozi készülékek sorával bővítette a termékválasztékát. Házimozi eszközeinket akár sokcsatornás térhangzással, akár sztereó kétcsatornás üzemmódban hallgatva a világ legjobb digitális jelfeldolgozó egységei és erősítői között jegyzik. Fejlesztő csapatunk, nagy tapasztalattal rendelkező mérnökeink fanatikus lelkesedéssel dolgoznak a lehető legalacsonyabb zajszintű és alacsony torzítású eszközök létrehozásán. Termékeinkhez csak a legjobb minőségű alkatrészeket használjuk, készülékeinkben a hang és a kép reprodukálására egyaránt a legjobb minőséget gyártó üzemekből származó legkorszerűbb digitális jelfeldolgozó áramköröket és elektronikus szerkezeti elemeket használjuk. A Cary Audio most sem csak a lécet tette magasabbra, hanem egyben új szabványt is teremtett a szórakoztatóelektronikai rendszerek világában. Jelentős lépést tett a digitális audió eszközök fejlesztése terén: A Cary Audio a digitális forráskészülékek új generációját jelentette meg, amely közvetlenül a hálózatról, digitális adatfolyam formájában tudja fogadni a műsort, könnyen archiválhat és hallgathat rajta egészen nagy CD-lemez gyűjteményeket is, arról nem is beszélve, hogy a készülékeink közvetítésével a világ minden tájáról százezernyi Internet-rádió műsorát élvezheti.
A legjobb minőség és hangzásteljesítmény iránti elkötelezettségünkkel és mindig hallgatva az ügyfeleink, vásárlóink visszajelzéseire a Cary Audio az iparág legjobbjai közé küzdte fel magát. Tevékenységünket a kétcsatornás sztereó termékek fejlesztésével és gyártásával kezdtük, ma már termékválasztékunk meghatározó részét képezik a legkorszerűbb, csúcskategóriás sokcsatornás házimozi készülékek és digitális adatfolyam kezelő, hálózatképes eszközök. Nem változott ugyanakkor az eltökéltségünk, hogy a földkerekség legjobban megszólaló és legkifinomultabb készülékeit hozzuk létre. Mindegy, hogy a legújabb digitális/analóg jelátalakítónkat (DAC), a digitális adatfolyam kezelő készülékünket, vagy épp a már 20 éve a piacon lévő csöves előerősítőnket, vagy teljesítményerősítőnket hallgatja-e, biztos lehet benne, hogy a lehető legjobb dologba, egy Cary Audió termékbe fektette a pénzét.
<< vissza