Mitchell & Johnson készülékek immár Magyarországon is

Mitchell & Johnson készülékek immár Magyarországon is
Mitchell & Johnson készülékek immár Magyarországon is
A brit Mitchell & Johnson hi-fi céget 2012-ben alapította Londonban Paul Mitchell és David Johnson, Paul Mitchell azonban nemrégiben elhagyta az audio üzletet és új tevékenyégbe fogott. A mindössze hat év alatt komoly ismertséget szerző vállalkozás azonban ettől függetlenül természetesen halad tovább a maga útján és sorra jelenteti meg az újabb kiváló készülékeit.

A cég magukat valóságos hang evangélistáknak tartó alapítói egyaránt a 60-as években születettek és olyan zenerajongó tinédzserek voltak, akiknek zenei ízlését elsőként legfőképpen a nagy brit rock zenekarok befolyásolták, mint például a The Beatles, a Rolling Stones, a The Who, a Led Zeppelin, a Black Sabbath, majd a punk rock, vagyis a Jam, a Sex Pistols és az UK Subs. Az 1980-as években ehhez jöttek az elektronikus zenét játszó brit együttesek, mind az OMD és a Human League. Ezután megérkezett a 90-es évek brit popja, az Oasis és a Blur. Amint az a fentiekből kitűnik, mind a ketten szenvedélyesen szeretik a zenét, különösen a brit zenét. David Johnson emellett még Elvis Presley zenéjéért is rajong.

A mai digitális világban a különféle modern eszköznek köszönhetően nagyon sokan hallgatnak okos telefonokról és tabletekről zenét, sok esetben belekombinálva őket a klasszikus hi-fi láncokba. A Mitchell & Johnson azonban azt szeretné elérni, hogy minél többen leüljenek a minőségi otthoni készülékek elé, amelyek náluk a modern csúcstechnológiák és a klasszikus hifi design kombinációjaként születnek meg és elérhető árakon kaphatók. Azt akarják, hogy a sztereó effektus és a minőségi zenei élmény a lehető legtöbb ember számára elérhető legyen, és a hallgatókból a különféle zenék erős érzelmeket váltsanak ki; ahogy Bono is mondta: "Vigyél el arra a másik helyre". Készülékeiket egy rajongójuk találóan a "retro, elegáns, élvonalbeli Geek!" jelzővel illette, amiben lényegében minden van, amit ők képviselnek.

A Mitchell & Johnson választékában a különféle audio komponensek mellett (CD játszó, erősítő, tuner, streamer) a fejhallgatók is erős mezőnyt képeznek, melyben tavaly óta már egy teljesen elektrosztatikus típus is található. A Mitchell és Johnson készülékek és fejhallgatók megtalálhatók az Acoustic Center kínálatában.

Acoustic Center
+36 30/9535-485
www.acousticcenter.hu

 
<< vissza