Amit az YPSILON ELECTRONICS görög cégről tudni érdemes

Amit az YPSILON ELECTRONICS görög cégről tudni érdemes
A görög Ypsilon Electronics cég 1995-ben jött létre. Két, nagy tapasztalatú hangmérnök alapította, akik sok éve tevékenykedtek eredményesen az élő előadások rögzítése terén.
A cég alapítót nem csak az élő zene, az élő előadások hangzáshű reprodukálása terén elért kimagasló eredményeik motiválták, hanem az elektromosság, az elektroakusztika terén meglévő alapos ismereteiket és elmélyült tudásukat csúcskategóriás és rendkívül megbízhatóan működő készülék tervezése, fejlesztése és gyártása során is kamatoztatni kívánták.
Az élő zene, a zene életszerű megszólaltatása iránti szenvedélyük ösztönözte a cégalapítókat a szenvedélyük kifinomult technológiává való alakítására. Olyan technológiát fejlesztettek, amely a sok éve kipróbált és megbízhatóan jól működő megoldásokat ötvözi modern, forradalmian úttörő új áramköri kialakításokkal és technikákkal.
Az Ypsilon Electronics termékei és műszaki megoldásai a konzervált zenét olyan élethűen reprodukálják, hogy még a szakértő fülek számára is nehézséget okoz a készülék hangja és az élő zene közti különbséget megtalálni.
Tevékenységünk eredményeként egyedi felépítésű és kimagaslóan jó minőségű termékek születtek, amelyek a hallgatói számára a zene valós üzenetét tolmácsolják, a zene lelkét keltik életre, ÉRZELMEKET ébresztenek és sugároznak.
<< vissza